Alarmsysteem

3 Minuten Gepost op:


Alarmsysteem

Je huis moet een plek zijn waar je je veilig en geborgen voelt. Je veiligheidsgevoel wordt direct aangetast als je slachtoffer wordt van een inbraak. Je huis is je privé omgeving en het is een zeer nare ervaring als je weet dat onbevoegden door je persoonlijke eigendommen yijn gegaan. Om inbraken te voorkomen en om inbrekers op heterdaad te betrappen kun je een alarmsysteem in je huis installeren. Er zijn talloze verschillende soorten alarmsystemen. Er zijn systemen met enkel een bewegingsmelder en een sirene, maar de moderne huidige systemen zijn voorzien van één of meerdere camera's en vaak ook nog verbonden met een mobiele app. 

Bedraad of draadloos?   

De eerste keuze die je moet maken bij aanschaf van een alarmsysteem is het feit of je een bedraad systeem wilt of een draadloos systeem. Beide soorten alarmsystemen hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Een bedrade alarminstallatie is erg betrouwbaar. Mits de stroom niet uitvalt, zul je bij een bedraad systeem altijd verbinding hebben. De installatie kan wel lastiger zijn, omdat een dergelijke installatie altijd aangesloten moet worden op een stroompunt. Als je een camera wilt ophangen op een plek waar geen stroom is, zul je eerst stroom moeten aanleggen. Om het enigszins netjes uit te laten zien, moeten de draden ook goed weggeborgen worden. Ook is een bedraad alarmsysteem lastiger om uit te breiden. Een draadloze alarminstallatie is erg flexibel. Je kunt camera's op elk plek in je woning installeren zonder dat je afhankelijk bent van stroom. De communicatie geschied meestal via wifi. Dit houdt wel in dat je een goed werkende wifi verbinding moet hebben met genoeg bandbreedte. Bij het wegvallen van de wifi verbinding, zal ook het alarmsysteem uitvallen. Uitbreiden daarentegen is met een draadloos systeem wel heel handig. Je kunt gemakkelijk een camera of een rookmelder aan je systeem toevoegen.   

Met of zonder mobiele app?   

Degelijke klassieke alarmsystemen zijn weliswaar zeer betrouwbaar, maar niet voorzien van de meest moderne snufjes. Vaak worden deze systemen nog bediend en ingesteld door een centraal bedieningssysteem die aan de wand hangt. Als je dan van huis weg bent en het systeem detecteert iets, ben je zelf niet op de hoogte, tot het moment dat je weer terugkomt. Veel moderne alarmsystemen hebben tegenwoordig een app die je kunt downloaden voor je smartphone of tablet. Bij detectie van beweging, zal het alarm afgaan, maar zal het systeem ook een melding sturen naar je smartphone. Bij het openen van de app kun je dus live meekijken wat er in je huis gebeurt. Ook het opslaan van beelden is erg gemakkelijk en ook al zit je aan de andere kant van de wereld, je weet exact wat er in je huis gebeurt en kunt dan direct hulp sturen.

HTR security systems bv kan u helpen bij het aanschaffen van een geschikt alarmsysteem.Tags:
470 Woorden

Over ons

beveiligingssysteem voor jouw huis Hallo! Ik ben Tom en op dit moment heb ik net systemen geïnstalleerd die uw huisbeveiliging kan verbeteren, zoals een 24/7 bewakingssysteem met deursloten en hittesensoren. Daarnaast videobewaking die wordt geactiveerd om elke beweging rond het huis te detecteren, een deurbel-sensor met beeld en lichten die kunnen worden aan- en uitgeschakeld. in geval detectie van beweging in of rondom het huis. Deze technologie maakt het mogelijk het beveiligingssysteem te personaliseren met gebruik van je mobiele telefoon. Aplicaties zorgen ervoor dat je het beveiligingssysteem vanaf elke locatie kan bedienen. Dus waar je ook bent, wordt in dit blog geïnspireerd om een ​​veilig huis te hebben voor je hele gezin!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

Alarmsysteem
12 september 2018